Gotta do It, just Gotta - vem Törs?

Ja, och där flöt jag ur blogg-flowet! (som jag egentligen aldrig var inne i)
 
Illa, illa, Linda-lilla. Men, faktum är att det har hänt mer spännande saker i mitt liv än data-stirrande. Har haft semester nu i 5 veckor och under semestern har man tid att tänka. Kom hur som helst på att jag ska göra en liten utmaning. Vet inte vem jag ska utmana ännu, men det måste vara en modig och rolig person som vill vinna lika mycket som mig. Jag har hittills tre stycken uppdrag som jag finner utmanande och jag skulle vilja ha två stycken till därför är jag öppen för förslag och inspel på min lilla omogna lek.
 
 
Följande uppdrag skall utföras:
 
-   Gå in på en stor butik ex. MENY, KIWI, ICA eller COOP och aktivt pruta på kondomer. Använda sig av fraser så som: "Jag vet ju inte när jag kommer att få användning av dessa, och om jag kommer göra  det - därför vill jag inte betala fullt pris." Eller; "Sist jag använda dessa så blev jag gravid med trillingar, jag tänker inte betala fullt pris, 50% off, minst." Poäng utdelas om man lyckas få ner priset (oavsett om det bara är några ören).
 
-   baklänges en hel dag på jobbet. Inte till och från (för det innebär att jag måste stiga upp tidigare på morgonen, och kommer hem senare). Men varje steg och även i eventuella trappor. Nu har ju inte jag något jobb (för tillfället), men kan ju bli till och med mer intressant att anta utmaningen innan jag riktigt vet vad det innebär.

-   Springa naken i korridoren över till Kongas lägenhet. Det är ca 25 meter och tre tre lägenheter emellan oss. Jag behöver bara springa en väg. Om jag skulle bli ertappad på min lilla löptur all jag ogenerat säga: "När klimakteriet möter ångest så vet man inte riktigt vad man ska göra..."
 
 
Jag vet att vissa av er ställer er själva frågan: Men hur gammal är hon egentligen? Och ni får gärna undra och avundas mitt lättsamma sinne!
 
Medan ni undrar säger jag på återskrivande och lovar ett till inlägg under veckan som kommer!
 
 
 

RSS 2.0