Snart är Det oppfreshing Av bloggen

Eller en ren och skär uppryddning!
 
Hej! Jag är inte lika duktig på att uppdatera bloggen som jag önskar att jag skulle ha varit. Som vanligt är det fullproppad vardag som sätter 224 käppar i hjulet, men faktiskt också på grund av lite motivationsbrist. Den bristen tror jag kan bero på att jag inte har det ryddiga systemet jag önskar ha (den egenskapen som i och försig stryper mig om dagarna). Därför hoppas jag att inom kort tid kunna "lansera" en inspirations-, inrednings- och pysselblogg där jag delar med mig av tips (det som både känt och okänt folk verkar mest intresserad av) samt en "vanlig" blogg som då kommer handla om livet i största allmänhet, eller i minsta synnerhet för den delen. Jag skall undersöka möjligheten till att ha en och samma blogg men med två olika sidor/domän.
Jag tror därmed att inrednings-, pyssel och stilbloggen kommer uppdateras oftare, eller hyppigare, som man säger här i Norge, med korta inlägg och den vanliga bloggen fylls med några veckors tankar och filosoferande eller vid viktiga händelser.
 
I inspirations (inredning-, pyssel-, DIY-, och stilbloggen skall jag väl inte direkt ha några tävlingar eller göra den till mer seriös än vad den är  (- en amatör som tror hon kan någonting -) men genom att renodla bloggen och dela upp den så att målgruppen tydliggörs, också därigenom få mer feedback från läsarna och förhoppningsvis lära mig något genom det. Det kan vara inlägg om allt i från saker jag funnit i naturen som jag vill göra något med, inspirationsbilder, bilder från butiker/kaféer/produkter eller andras hem, renoverade rum, loppisfynd, DIY-inlägg och allt möjligt annat som jag själv anser som spännande och inspirerande.
 
 
 
 
 
Ja, det är en plan i alla fall. Jag hoppas att den låts genomföras i takt med resten av livet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0